Alarmcentrale

Voorkom diefstal, inbraak of vandalisme met een alarmsysteem van Lantrok Onderhoudsbedrijf. Het systeem geeft automatisch een seintje aan onze alarmcentrale wanneer er iemand ongewenst uw woning betreedt.

Een veilig gevoel

Wanneer er bij u ingebroken wordt, levert dit u veel geld en kopzorgen op. Daarnaast voelt u zich misschien minder veilig in uw eigen woning. Het alarmsysteem van Lantrok Onderhoudsbedrijf geeft een veilig gevoel. Wanneer er iets gebeurt, wordt de alarmcentrale ingeschakeld. Uw melding wordt direct opgepakt, ook ‘s nachts. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de medewerkers van de centrale voor u klaar.

Uitbreiding alarmsysteem

Lantrok Onderhoudsbedrijf werkt samen met diverse partners in de beveiliging. U kunt uw systeem bijvoorbeeld uitbreiden met camera monitoring. Bij een alarmmelding stuurt de alarmcentrale de opgenomen beelden direct door naar de politie, hiervoor hoeft u zelf niks te doen.

Deskundig advies en installatie

Wanneer u een alarmsysteem bij ons aanschaft, voorzien wij u uiteraard van deskundig advies. Ook na de aanschaf staan wij voor u klaar voor vragen of om u te helpen. Het systeem wordt voor u geïnstalleerd en onderhouden door één van onze monteurs.

Over Lantrok Onderhoudsbedrijf

Wij zijn een installatiebedrijf, gespecialiseerd in het verhelpen van elektrische storingen in allerlei beveiligingssystemen. We staan dag en nacht voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail. Ook kunt u het online contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.